Bocadillo Étterem Astoria

2015-02-06 | szerző: icool | megtekintés: 1310 | címkék: teraszhűtés, teraszklíma, vízhűtés, vizes ventilátor, evaporatív hűtő

 

A Bocadilló étterem a minőségi ételekkel, a figyelmes kiszolgálással, és ideális környezettel érdemelte ki a vendégek elismerését. A környezet kialakításához az iCool is nagy mértékben hozzájárult a kiülő megfelelő klimatizálásával. Szabadtérről lévén szó, a hagyományos klíma szóba sem jöhetett, csak a párolgásos, vagy más néven evaporatív hűtés. 

 

A tulajdonosok minőség iránti elkötelezttsége kizárta az olcsó, távolkeleti mobil berendezések alkalmazását, amelyek vízporlasztása, és megbízhatósága össze sem hasonlítható az épített, nagy nyomású szivattyúval működő rendszerekkel, és üzemeltetésük is időigényesebb. A tartályt naponta 2-3 alkalommal vízzel kell fel tölteni.

 

Viszonylag kis területről lévén szó, a szivattyún kívül mindössze 2 ventilátorra, 8 db fúvókára, és kiegészítőkre volt szüklség. (Megjegyzendő, hogy 1 szivattyúról akár 10 db ventilátor is üzemeltethető lenne, így a fajlagos költségek még kedvezőbbek). Ez a két ventilátoros rendszer 300.000 Ft ból lett kivitelezve.

 

A vevő külön kérése volt, hogy a ventilátor lapát színe fekete legyen. Ez azt jelentett részünkre, hogy külön ilyen ventilátort gyártassunk, vagyis a szállítási határidő jelentősen megnőtt. A problémát áthidalandó a ventilátor beérkezéséig kölcsön ventilátort biztosítottunk, hogy a vendégek ne maradjanak hűs levegő hiányában.

 

 

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

 

Bocadillo Étterem Astoria
Bocadillo Étterem Astoria

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Mini Bar teraszhűtés

Mini Bar teraszhűtés

A Bazilika szomszédságában levő exluzív hely tualjdonosát régótaismertük, korábban a Sky Bar tetőterén és a Choco bárban helyeztünk el párakaput a vendégek frissítéséhez. A rendszer ott is bevált, nagyban hozzárjárulva a vendégek kellemes ...

Rendezvényhűtés – Budapest, Halászbástya

Valószínűleg minden rendezvényszervező álma a Halászbástya területére szervezni rendezvényét. Szinte biztos lehet benne, hogy a vendégek maximális elégedettséggel töltik el idejüket a mesés panorámával rendelkező helyszínen.  

Váci éttermek teraszhűtése, 2012 nyár (Momo, Remete, Desszert szalon)

2012 nyarán a Barlang étverem teraszhűtése után legnagyobb örömünkre több váci étterem, kávézó is felkeresett minket. A főtéren és a duna parton elhelyezkedő vendéglátósok saját szemükkel is láthatták termékeink ...

Fórum Pizzéria Sopron

A soproni pizza rajongók legnagyobb örömére, a közkedvelt Fórum Pizzériában is működik már ventilátoros párahűtés. A rendszer telepítésekor adott volt az oszlopokon rögzítendő párahűtő ventilátorok telepítése, mert a kerthelyiségben nincs egyéb ...

Tornácos étterem teraszhűtés

 A Hegykői Tornácos étterem teraszán a kezdetektől fogva volt árnyékolás, azonban a nyári időszakban voltak olyan hetek, amikor még így is túl nagy volt a hőség.

 

 

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

iCool Spot

Mikropárásítás köztereken, közterek hűtése

Tornácos étterem teraszhűtés

Mini Bar teraszhűtés

Hűtött terasz a Kolorban

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Hűtés bérlés / bérbeadás

Hűtés bérlés / bérbeadás

Nem akar/tud beruházni kültéri hűtő rendszerre, de nagy szüksége lenne rá?
Közeleg egy hétvégi szabadtéri rendezvény ...

iCool Webáruház

iCool Webáruház

Tekintse meg webáruházunkat, ahol termékeink megrendelhetőek! 

Teraszhűtés

Teraszhűtés

 

Napjainkra már megszokott látvány, hogy éttermek, kávézók teraszainak hűtéséről a nyári ...

Horizontal separator

Címkék

párahűtés (29), teraszhűtés (29), kültéri hűtés (24), párásítás (15), icool (11), kültéri klimatizálás (8), párakapu (8), teraszklíma (7), frissítő pont (6), kültéri klíma (6), frissitő pont (6), icool hűtés (4), rendezvény hűtés (4), mobil párahűtés (4), mobil párásítás (3), kültéri párahűtés (3), evaporatív (3), ipari párásítás (3), párásító ventilátor (3), étterem hűtés (3), tecnocooling (3), ventillátoros teraszhűtés (2), párahűtés kültéren (2), mobil párahűtő (2), rendezvény klimatizálás (2), ventilátoros hűtés (2), mobil teraszklíma (2), infrafűtés (2), kültéri fűtés (2), mobil teraszhűtők (2), pormegkötés (2)