Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése

2013-01-28 | szerző: icool | megtekintés: 1054 | címkék: teraszhűtés, ventillátoros teraszhűtés, párahűtés, balatonfüred terasz hűtés, kültéri klíma

 

A balatonfüredi sétány egyik legújabb és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szórakozóhelye a Cocomo Café Balatonfüred. A club a Silver udvar szívében helyezkedik el elegáns, balatoni panorámás terasszal is rendelkezik. Esténként élő zenés koncertek, dj-k várják a szórakozni vágyókat.

Cégünket 2012 nyarán kereste meg a tulajdonos azzal a szándékkal, hogy a teraszon tartózkodók komfortérzetét növelje. A terasz kifinomult látványához jól illeszkednek nemesacél teraszhűtő ventilátoraink. Fontos szempont volt, hogy a szerelési anyagok, csővezetékek is szinte láthatlanok a vendégek számára. Már az ingyenes helyszíni felméréskor megvizsgáltuk miképp tudjuk a legdiszkrétebben elhelyezni a szerelési anyagokat. Vonatkozik ez a párahűtő rendszer szívét alkotó nagynyomású szivattyúra is. A gépészeti egység helyét az épületen belül közösen választottuk ki. A terasz területére kivezetett, a nagy nyomással szemben ellenálló polyamid csővezetékek biztosították a vízellátást a falra szerelt ventilátorok számára. Szerencsére a nagy meleg érkezése előtt végeztünk a telepítési munkálatokkal így a vendégek kellemes, hűs környezetben élvezhették a teraszon töltött idejüket.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb magas színvonalú szórakozóhely, club választott minket partnerének bővítve ezzel referenciánkat. Tekintse meg Ön is országszerte telepített rendszereinket!

 

Keressen bátran elérhetőségeinken ingyenes és kötelezettségek nélküli ajánlat kérés céljából!

Hívjon + 36 70 633 33 10 vagy írjon nekünk emailt!

 

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

 

Mobil Klíma, Mobilklíma, Párahűtés, Párásítás, Ipari Párásítás, Ipari Pára, Pára, Teraszpárásítás, Víz Hűtés, Víz Ventilátor, Vizes Ventilátor, Vízventilátor, Centrifugális Párásítás, Vonalsoros Párásítás, Vízhűtés, Vízpára, Ipari Hűtés, Mobil Hűtés, Látvány Párásítás, Szabadtéri Párásítás, Ködhűtés, Kültéri Hűtés, Kültéri Klíma, Kültéri Klimatizálás, Ipari Üzemek Párásítása - Hűtése, Csarnokhűtés, Csarnokhűtés, Páratartalom szabályzás, Teraszhűtés, Teraszklíma, Terasz Klíma, Szabadtéri Hűtés, Frissáru Pultok Frissentartása, Gyümölcsstand Párásítás, Zöldségstand Párásítás, Zöldség Gyümöls Pult Párásítás, Hűtőház Párásítás, Zöldség Gyömölcs Frissentartás, Húspultok Párásítása, Halpultok Párásítása, Üvegházak Párásítása, Textilipari Párásítás, Faipari Párásítás, Nyomdaipari Párásítás, Párahűtés a Strandokon, Papíripari Párásítás, Párásítás Betongyártásban, Kőbányák Pormegkötése, Por- és Szagmegkötés, Istállóhűtés, Istállók Hűtése, Rovarirtás, Szagtalanítás, Szagemisszió, Léghűtő Berendezések, Léghűtés, Hulladék feldolgozás Por- és Szagmegkötés, Smog csökkentés, Szmog emisszió csökkentés, Evoporatív Hűtés, Adiabatikus Hűtés, Folyadékhűtők előhűtése, Légnedvesítés, Légnedvesítő rendszerek, Párakapu, iCool Párakapu, Frissítő Pont Bérlés, Tecnocooling Párakapu, Rendezvények hűtés, Rendezvény klimatizálás, Esküvő hűtés, Mobil Klíma Bérlés, Teraszhűtő Rendszer Bérlés, Ipari Párásítás Bérlés

 

Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése
Cocomo, Balatonfüred - terasz ventillátoros párahűtése

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Teraszklíma

Forró nyári napokon a teraszokra gyakran kevés az árnyékolás, a levegő hőmérséklete messze meghaladja a komfort értéket. Kültéren a hagyományos klíma berendezések használhatatlanok (egyébként beltéri alkalmazása is sok mindenkinél okoz megbetegedést, ezért egyre kevésbé használatos), kizárólag a párolgás okozta hőelvonással lehet klímatizálni.

3in1 Restaurant, Teraszhűtés, látványpárásítás

Gyorsétterem teraszainak hűtése az M3 kivezetőjén

Az M3 autópálya budapesti kivezetőjén a Shell benzinkút és az McD étterm között pár évvel ezelőtt jelent meg egy magas színvonalú, igényes megjelenésű gyorsétterem: a 3in1 Restaurant, mely az első tagja a hazánkba tervezett étteremláncnak.

 

Magán-irodaház a Benczúr utcában

A Benczúr utcában egy műemlék védelem alatt álló épületre terveztünk, és kiviteleztünk párahűtést. A kültéri klimatizálás mellett a por megkötése volt a cél.  Összesen két zónát alakítottunk ki, egyik a hátsó udvarra nyíló teraszt hűti, a másik a ház teljes kerületén fut körbe. Ez utóbbi használata mellett a split klímát már nem is használja a vevő.

Dorottya Hotel teraszhűtése, Kaposvár

A kaposvári Dorottya Hotel teraszának bővítésekor keresett fel minket. Az utcára is nyíló terasz jól illeszkedik a környék látvány világába. A hotel lakói és a betérő vendégek számára is kellemes környezetet biztosít.

Ötker.t szórakozókert - Tánctér hűtése, látványpárásítás

A főváros legkeresettebb éjszakai klubjának terszhűtése az iCool párahűtés segítségével

Lemegyünk az Ötkertbe? Este Ötkert? Tegnap kicsit elhajoltunk az Ötkertben... Ki ne hallotta volna már ezeket a mondatokat! A szórakozóhelyet Budapesten mindenki ismeri. 

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Tornácos étterem teraszhűtés

Mini Bar teraszhűtés

Hűtött terasz a Kolorban

Automotive 2015 kiállítás

Bocadillo Étterem Astoria

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Hűtés bérlés / bérbeadás

Hűtés bérlés / bérbeadás

Nem akar/tud beruházni kültéri hűtő rendszerre, de nagy szüksége lenne rá?
Közeleg egy hétvégi szabadtéri rendezvény és az időjárás-előrejelzés szerint afrikai hőség ...

iCool Webáruház

iCool Webáruház

Tekintse meg webáruházunkat, ahol termékeink megrendelhetőek! 

Teraszhűtés

Teraszhűtés

 

Napjainkra már megszokott látvány, hogy éttermek, kávézók teraszainak hűtéséről a nyári forróságban „párahűtő” rendszerek gondoskodnak. Bár a ...

Horizontal separator

Címkék

párahűtés (28), teraszhűtés (25), kültéri hűtés (21), párásítás (15), icool (8), kültéri klimatizálás (6), teraszklíma (6), párakapu (6), kültéri klíma (5), frissitő pont (5), frissítő pont (5), mobil párahűtés (4), icool hűtés (4), kültéri párahűtés (3), mobil párásítás (3), evaporatív (3), rendezvény hűtés (3), párahűtés kültéren (2), rendezvény hűtése (2), mobil párahűtő (2), ipari párásítás (2), ventilátoros hűtés (2), kültéri fűtés (2), mobil teraszhűtők (2), mobil teraszklíma (2), infrafűtés (2), látványpárásítás (2), étterem hűtés (2), csarnokhűtés (2), ventillátoros teraszhűtés (2), pormegkötés (2)