Fórum Pizzéria Sopron

2013-04-22 | szerző: icool | megtekintés: 3338 | címkék: teraszhűtés, ventilátoros párahűtés, ventilátor kültéri hűtés, kültéri párásítás, tecnocooling párahűtés

 

A soproni pizza rajongók legnagyobb örömére, a közkedvelt Fórum Pizzériában is működik már ventilátoros párahűtés. A rendszer telepítésekor adott volt az oszlopokon rögzítendő párahűtő ventilátorok telepítése, mert a kerthelyiségben nincs egyéb rögzítésre alkalmas épületrész.

 

A terasz hatékony hűtésének érdekében nagy (60cm) átmérőjű, pásztázó ventilátorokat helyeztünk el. A ventilator előtt elhelyezkedő un. szórógyűrűn 5 db fúvóka helyezkedik el, mely kb. 4-5 méter távolságból is érezteti kellemes, hűs hatását.

 

A pizzériához kapcsolódó nyári terasz egyébként viszonylag zárt oldal irányból, mert egy átjáróban helyezkedik el. Ezért is volt fontos, hogy a megrekkenő meleg levegőt megmozgassuk és természetesen hűtsük is a párásító ventilátorok segítségével.

 

 

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

 

Fórum Pizzéria Sopron
Fórum Pizzéria Sopron
Fórum Pizzéria Sopron
Fórum Pizzéria Sopron
Fórum Pizzéria Sopron

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Beach Party Café - Zamárdi

Beach Party Café lounge párahűtés mobil teraszhűtő berendezésekkel.
Zamárdiban a szabadstrand területén közvetlen a balatonparton nyílt meg a Beach Party Café lounge 2011 júliusában. Kora tavasszal kerestek fel minket, hogy megoldást nyújtsunk a teraszhűtésre.

 

Café Pausa Budapest, Liszt Ferenc Tér - teraszhűtés

A Liszt Ferenc tér Budapest egyik legnépszerűbb találkozó helye.

 

A hangulatos teraszok egymást érik, az ide látogatók sokféle stílusú és ízlésvilágú helyszín közül választhat. Legyen szó egy nap indító reggeliről, egy kiadós ebédről vagy egy italozással egybekötött ...

Ventilátoros párahűtés

A kültéri hűtés legismertebb formája a ventilátoros ködhűtés vagy párahűtés.
Kétféle fajtája létezik a professzionális fúvókás-porlasztású ventilátoros hűtés és a centrifugális ködhűtők. Az iCool kínálatában mindkét típus megtalálható. A két hűtőrendszer ...

Kempinski Hotel és Bisztró teraszhűtése

A Kempinski Hotel tavaly még bérelte a teraszhűtő ventilátorokat a Tecnocoolingtól, idén azonban a hosszabb távú beruházás mellet döntöttek.

 

Nagyjából 60 m²-es terasz hűtését kellett megoldanunk, a szálloda közismert színvonalának megfelelően. A nehézséget az jelentette, hogy még nem volt meg a végleges ...

Rendezvény hűtés

A rendezvények döntő többsége nyáron, kültéren kerül megrendezésre. Sokszor okoz gondot a tikkasztó forróság az izzasztó meleg. 

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

iCool Spot

Mikropárásítás köztereken, közterek hűtése

Tornácos étterem teraszhűtés

Mini Bar teraszhűtés

Hűtött terasz a Kolorban

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Hűtés bérlés / bérbeadás

Hűtés bérlés / bérbeadás

Nem akar/tud beruházni kültéri hűtő rendszerre, de nagy szüksége lenne rá?
Közeleg egy hétvégi szabadtéri rendezvény ...

iCool Webáruház

iCool Webáruház

Tekintse meg webáruházunkat, ahol termékeink megrendelhetőek! 

Teraszhűtés

Teraszhűtés

 

Napjainkra már megszokott látvány, hogy éttermek, kávézók teraszainak hűtéséről a nyári ...

Horizontal separator

Címkék

párahűtés (29), teraszhűtés (29), kültéri hűtés (24), párásítás (15), icool (11), kültéri klimatizálás (8), párakapu (8), teraszklíma (7), frissítő pont (6), kültéri klíma (6), frissitő pont (6), icool hűtés (4), rendezvény hűtés (4), mobil párahűtés (4), mobil párásítás (3), kültéri párahűtés (3), evaporatív (3), ipari párásítás (3), párásító ventilátor (3), étterem hűtés (3), tecnocooling (3), ventillátoros teraszhűtés (2), párahűtés kültéren (2), mobil párahűtő (2), rendezvény klimatizálás (2), ventilátoros hűtés (2), mobil teraszklíma (2), infrafűtés (2), kültéri fűtés (2), mobil teraszhűtők (2), pormegkötés (2)